معرفی سبک کابینت نئوکلاسیک
معرفی سبک کابینت نئوکلاسیک
نئوکلاسیک سبک جدیدی در دکوراسیون داخلی میباشد که در قرن 19 میلادی در کشورهای اروپایی متداول شد. این سبک هیچگاه بیننده را خسته و دلزده نمیکند زیرا شلوغی سبک کلاسیک و سادگی سبک مدرن را با مهارت در هم تنیده است. در ادامه این مقاله از زنبق، به معرفی سبک کابینت نئوکلاسیک میپردازیم.
معرفی سبک کابینت نئوکلاسیک
سبک کابینت نئوکلاسیک به روزترین مدل کابینت میباشد. کابینتهای نئوکلاسیک سبکی بین کلاسیک و مدرن هستند. در این نوع کابینت برجستگی و حکاکیهای ظریفی در چهارچوب درب کابینتها به صورت منظم و متقارن انجام میشود. این کابینتها در عین شیک بودن بسیار کاربردی طراحی میشوند. کابینتهای نئوکلاسیک را از متریالهای مختلفی مانند چوب طبیعی و ممبران تولید میکنند.
کابینتهای نئوکلاسیک در دو مدل انزو و انزو با رنگ پولیشی در بازار وجود دارند. ضخامت دربهای کابینتهای انزو در حدود 25 سانتیمتر است و با رنگهای پلی اورتان رنگ آمیزی میشوند. اما برای رنگ آمیزی کابینتهای انزو پولیشی از رنگهای پولیشی استفاده میکنند. این رنگ بسیار براق و درخشنده است. رنگ پولیشی مانند یک لایه شیشه ای بر روی کابینت انزو کشیده میشود و ظاهری همچون کابینتهای هایگلاس در آن ایجاد میکند.
کابینتهای سبک نئوکلاسیک را میتوان در آشپزخانههای بزرگ و متوسط نصب نمود. در این سبک بیشتر از رنگهای خنثی و سنگین مانند طوسی، قهوهای، خاکستری، شیری، بژ و سفید استفاده میشود. در آشپزخانههایی که به سبک نئوکلاسیک طراحی میشوند، حتماً یک یا دو کابینت ویترینی نیز قرار میدهند.
ویژگیهای کابینتهای نئوکلاسیک
کابینت نئوکلاسیک ظاهری ساده دارد و تزئینات ظریفی در آن استفاده میشود. به همین دلیل قابلیت انطباق با هر نوع دکوراسیونی را دارد. تقارن و نظمی خاص در طراحی سبک نئوکلاسیک وجود دارد که باعث می شود، کابینتها هیچ وقت از مد نیافتند. در ادامه به معرفی ویژگیهای سبک کابینت نئوکلاسیک میپردازیم.
- در این سبک جزئیات به شکل ظریفی بر روی کابینتها ایجاد میشوند.
- در سبک نئوکلاسیک از خطوط منحنی و دایره ای ساده بر روی کابینتها استفاده میشود.
- رنگهای مورد استفاده در این سبک معمولاً ملایم و سرد میباشند.
- در طراحی این نوع کابینتها تقارن و نظم زیادی وجود دارد.
- در سبک نئوکلاسیک از کابینت درب شیشه ای به عنوان ویترین در آشپزخانه استفاده میشود.
- کابینتهای نئوکلاسیک کابینتهای بلندی هستند و تا سقف امتداد دارند.
- در کابینتهای نئوکلاسیک برای پیشخوان و روکابینتی از سنگ استفاده میشود.
انواع کابینت نئوکلاسیک
کابینتهای نئوکلاسیک براساس جنس بدنه و متریالی که از آن تهیه شدهاند به انواع مختلفی تقسیم میشوند که عبارتند از:
- کابینت روکش چوب: متریال مورد استفاده در این کابینتها، MDF یا چوبهای ارزان قیمتی است که با روکشی از چوب طبیعی کاور میشوند. چسبی که برای چسباندن روکش کابینت مورد استفاده قرار میگیرد باید کیفیت بالایی داشته باشد.
- کابینت تمام چوب: این نوع کابینت که از چوب طبیعی مانند راش، بلوط، گردو، گیلاس و… ساخته میشوند، بسیار باارزش و گران قیمت هستند.
- کابینت با رنگ پولیشی: متریال مورد استفاده در کابینت های پولیشی از MDF خام و یا چوب طبیعی است. ورق های این کابینت ها به وسیله دستگاه CNC حکاکی و منبت میشوند. این کابینتها بسیار براق هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند.
- کابینت انزو: مغزی کابینتهای انزو از ورق MDF خارجی باکیفیت میباشد و روند رنگ کردن کابینتها طی چند مرحله و در محیطی به دور از گرد و غبار انجام میشود. کابینتهای انزو، یکی از بهترین و زیباترین نمونههای، سبک کابینت نئوکلاسیک میباشند.
- کابینت ممبران: مغزی این نوع کابینت از MDF خام است و روکشی از جنس PVC بر روی آن کشیده میشود. بر روی کابینت ممبران قبل از روکش شدن به وسیله دستگاه CNC حکاکی صورت میگیرد. این کابینتها در مقابل نفوذ آب مقاوم بوده و از قیمت مناسبتری نسبت به سایر متریالها برخوردار هستند.
کلام آخر
سبک نئوکلاسیک ویژگیهای سبک مدرن و کلاسیک را با هم پیوند داده است. کابینتها در این سبک نه مانند سبک کلاسیک شلو غ و پرکار هستند و نه مانند سبک مدرن خلوت و بی آلایش. به همین دلیل این سبک توانسته محبوبیت زیادی کسب نماید. اگر شما هم به سبک نئوکلاسیک علاقمند هستید، پیشنهاد میکنیم به سایت زنبق مراجعه کنید و نمونه کارهای هنرمندان و متخصصان این شرکت را مشاهده نمایید.