معرفی انواع دیوارپوش اداری
در حال حاضر استفاده از دیوارپوش در محیطهای اداری و حتی منازل بسیار رواج پیدا کرده است. زیرا این محصول از لحاظ نوع جنس، رنگ و طرح تنوع بسیار زیادی دارد و طراحان بهراحتی میتوانند این محصول را با سبکهای مختلف دکوراسیون هماهنگ نمایند. با نصب این دیوارپوشها در محیطهای اداری علاوه بر افزایش زیبایی، عیبها و مشکلات دیوارها با هزینه کمی پوشانده میشوند. در ادامه این مقاله از سایت زنبق قصد داریم به معرفی انواع دیوارپوش اداری بپردازیم.
دیوارپوش چیست؟
دیوارپوش نوعی پوشش برای زیباتر کردن دیوارهای داخلی و بعضاً خارجی ساختمانها است. دیوارکوبها گزینههای بسیار مناسبی برای پوشاندن عیبهای و مشکلات ظاهری دیوارها هستند. این محصول از مواد مختلفی مانند چوب، بتن، سنگ، شیشه، مواد پلیمری و… ساخته میشود. این تنوع زیاد دست طراحان داخلی را برای ایجاد فضایی زیبا و جذاب باز گذاشته است. استفاده از دیوارکوب در محیطهای اداری علاوه بر زیبایی باعث میشود تا از نفوذ رطوبت، گردوغبار به محیط داخلی جلوگیری شود.
معرفی انواع دیوارپوش اداری
دیوارپوش نقش بسزایی در ایجاد یک فضای زیبا، جذاب و مقاوم در ساختمان دارد و ترکیبی موفق از عملکرد بالا و جلوة زیبا به وجود میآورد. در ادامه لیستی از انواع دیوارپوشهای اداری و ویژگیهای آنها را ذکر میکنیم.
دیوارپوش PVC
دیوارکوبهای تولید شده از مواد پلیمری سبک بوده و دارای رنگبندی متنوعی هستند. این متریال علاوه بر ایجاد زیبایی و جذابیت در محیط مانع از اتلاف انرژی دفترکار میشود. البته پیویسی معایبی همچون عدم مقاومت در برابر اجسام نوکتیز، حرارت و نور مستقیم خورشید را دارد. اما اگر بهدور از این عوامل باشد از ماندگاری و کارایی بالایی برخوردار است. این متریال برای پوشاندن دیوارهای حمام، آشپزخانه، سرویسهای بهداشتی بسیار مناسب است. مراقبت و تمیزکاری دیوارپوش PVC بسیار راحت است و بهعنوان عایق صدا عملکرد بسیار خوبی دارد.
دیوارپوش 3 بعدی
پنلهای سلولزی سه بعدی با میزان برجستگی 1 تا 4 سانتی متری توانستهاند محبوبیت زیادی در بین کاربران پیدا کنند. این متریال سطح دیوار را پوشانده و زیبایی و جلوهای خاص در محیطهای اداری، تجاری و حتی مسکونی ایجاد میکند.
دیوارپوش چرمی
یکی از انواع دیوارپوش اداری لاکچری، دیوارکوب چرمی است. نصب لایههای چرمی بر روی برخی از دیوارها باعث میشود که دکوراسیون اداری شیک و مجلل به نظر برسد. چرم فضای کاری را از لحاظ بصری سنگین میکند به همین دلیل بهتر است تنها در بخش محدودی از محیط کاری از آن استفاده کنید. این متریال بیشتر در سبک کلاسیک یا سلطنتی استفاده میشود.
دیوارکوب آلومینیومی
این نوع دیوارپوش طرفداران زیادی دارد و مناسب برای فضای لابی و ورودی ساختمانها میباشد. قطر دیوارپوش آلومینیومی در حدود 4 میلیمتر است و در رنگها و طرحهای متنوعی تولید میگردد و بهواسطه چسبهایی که در پشت آن تعبیه شده است بهراحتی روی دیوار نصب میگردد. توصیه میشود از این متریال در بخشهای محدودی از فضای کاری استفاده شود.
دیوارپوش کاغذی
این متریال یکی از قدیمیترین دیوارپوشهای مورداستفاده در فضاهای مسکونی و تجاری است. یکی از بهترین ویژگی این محصول سفارشیسازی آن است به این معنا که میتوانید طرح و رنگ موردعلاقهتان را روی آن چاپ کنید. از ویژگیهای کاغذدیواری میتوان به مواردی مانند تمیزکاری راحت، قابلیت شستشو، نصب و تعویض بسیار راحت، دارای تنوع بسیار زیاد از لحاظ طرح و رنگ همچنین نسبت به محصولات مشابه دیگر صرفه اقتصادی دارد.
دیوارکوب چوبی
معمولاً دیوارکوبهای چوبی را به شیوههای خلاقانهای میتوان بر روی دیوار نصب کرد تا علاوه بر افزایش زیبایی و جذابیت، گرمی و صمیمیت محیط بیشتر شود. این متریال مقاوم بوده و از دوام و ماندگاری بالایی برخوردار است. البته نگهداری و مراقبت از دیوارکوب چوبی نیاز بهدقت زیادی دارد. از این متریال میتوان هم برای دکوراسیون مدرن و هم کلاسیک استفاده نمود.
دیوارپوش سنگی
برای ساخت انواع دیوارپوش اداری می توان از قطعههای سنگ آنتیک استفاده نمود. این متریال در شکلها و اندازههای متفاوتی برش داده میشود تا طراحان بتوانند دکور مدنظرشان را مطابق باسلیقه مشتریان طراحی نمایند. دیوارکوبهای سنگی در برابر عواملی مانند خراشیدگی، ضربه و حرارت از مقاومت بالایی برخوردار هستند و به همین دلیل طول عمر بالایی دارند.
سخن آخر
امروزه برای ایجاد زیبایی در دیوارهای ساختمان، بهجای رنگ از انواع دیوارپوشها استفاده میکنند تا علاوه بر ایجاد جذابیت، دیوارها را در برابر آسیبهای محیطی محافظت نمایند. برای انتخاب نوع دیوارکوب میتوانید با متخصصان شرکت دکوراسیون داخلی زنبق مشورت کنید.