سبک انتقالی یا ترنزیشنال در دکوراسیون داخلی
نوعی از سبکهای دکوراسیون داخلی
سبکهای بسیار متنوع و مختلفی برای ایجاد دکوراسیونهای داخلی وجود دارد که افراد میتوانند طبق سلیقه خود یکی از این سبکها را برای دیزاین دکوراسیونهای منزل خود انتخاب کنند. یکی از سبکهای محبوب در دکوراسیونهای داخلی که میتوان گفت یک پل ارتباطی بین سبک مدرن و کلاسیک هم محسوب میشود سبک انتقالی یا ترنزیشنال است. با استفاده از این سبک میتوان نقطه مثبت در هر کدام از سبکها را در فضاهای داخلی به کار برد.
سبک طراحی انتقالی یا ترنزیشنال
یکی از سبکهای زیبا و محبوب در بین سبکهای داخلی در دکوراسیونها است که با ترکیبکردن اجزا و عنصرهایی در سبک سنتی و مدرن موجب ایجاد یک فضای یکپارچه و منظم در محیطهای داخلی میشود. افراد میتوانند در زمان انتخاب دکوریهای مدرن و سنتی و حتی مبلمان آزادی عمل بیشتری را داشته باشند. پس با رعایتکردن اصول در سبک انتقالی یا ترنزیشنال میتوان فضایی آرامشبخش و یکدست را به وجود آورد.
در این سبک معمولا از رنگهای مات و خنثی برای رنگهای قالب استفاده میکنند. این سبک بسیار شیک و درخشنده است و محیطی گرم و صمیمی را ایجاد میکند و از طراحیهای مدرن و سنتی از هر کدام بهترین را میتوان انتخاب کرد تا دکوراسیون جدید و تازهای را به وجود آورد.
ویژگیهای سبک انتقالی
برای اینکه بهتر و بیشتر با سبک انتقالی یا ترنزیشنال آشنایی پیدا کنیم تا در دکوراسیونهای داخلی خود از آنها بهرهمند شویم باید به ویژگیهای آن توجه کنیم و با مشخصات آن آشنایی پیدا کرده و از ویژگیهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رنگ غالب یا مناسب در سبک انتقالی
این سبک از رنگهای مات و خنثی مانند خاکی، خاکستری، سفید عاجی، وانیلی، کرم و… استفاده میشود و رنگ غالب به شمار میآیند و برای اینکه فضای موردنظر کسالتبار و خستهکننده نشود بعد از انتخاب رنگ قالب از دیگر رنگها برای تهیه دیگر ملزومات مانند فرش، مبل، دکوری و.. استفاده میکنند که رنگها با هم هماهنگی داشته باشند و باید از رنگهای سردوگرم انتخاب شوند تا حس آرامش را در فضا ایجاد کنند.
الگوها و طرحها در سبک انتقالی
به دلیل اینکه از رنگهای مات و خنثی در سبک انتقالی یا ترنزیشنال استفاده میشود الگوها و طرحها برای بهوجودآوردن جذابیت در محیطهای داخلی از اهمیت زیادی برخوردار هستند و از متریالها و عناصر طبیعی مانند سنگ، چرم، چوب و گرانیتها در این سبک استفاده میشود. میتوان در فضای داخلی از کوسنهای مخمل، فرشهای طرحدار و پتوهای گل برجسته هم استفاده کرد.
مبلمان در سبک انتقالی
از نکات مهم در سبک انتقالی انتخاب مبل مناسب است. زیرا در دکوراسیونهای داخلی قسمت بیشتری از فضا را به خود اختصاص میدهد که در زمان انتخاب بهدقت و توجه زیادی نیاز دارد. در سبک انتقالی یا ترنزیشنال میتوان ترکیبی از سبک مدرن و سنتی را داشت و از مبلمان راحتی و کلاسیک به طور همزمان استفاده کرد. از مبلمان راحتی بزرگ هم میتوان به کار گرفت.
پارچه در سبک انتقالی
پارچههایی که در این سبک مورداستفاده قرار میگیرند باید بین سبکهای امروزی و مدرن و سنتی قرار داشته باشند. بهعنوانمثال برای انتخاب پرده باید تعادل را حفظ کرده و از پردههای بسیار تجملی و یا مدرن بسیار ساده اجتناب کرد و از پردههای کلاسیک چیندار بهره برد و جنس پارچهها هم از کتان، نخ و حتی چرم میتوان بهره برد.
سبک انتقالی برای چه افرادی مناسب است؟
گفته شد که این سبک تلفیقی از سبکهای سنتی و مدرن امروزی است که با رعایتکردن اصول این سبک میتوان محیط آرام، صمیمی و هماهنگی را ایجاد کرد. سبک انتقالی یا ترنزیشنال برای افرادی مناسب است که دوست ندارند فقط از یک سبک دکوراسیون بهرهمند باشند و میخواهند در تهیه و انتخاب وسایل تزیینات و دکوریها بهصورت آزادانه عمل کنند. اگر افرادی هستند که این تفکر را دارند میتوانند بهراحتی با ترکیب دو سبک مدرن امروزی و سبک سنتی که کاملا جدید و جوانتر طراحی میشوند در خانههای خود از آن بهرهمند شوند.
کلام پایانی
اگر فردی هستید که به دنبال راهکارهایی برای ترکیب فضای کلاسیک و سنتی با فضای امروزی دارید میتوانید از سبک انتقالی یا ترنزیشنال که سبکی تلفیقی است بهرهمند شوید.