روش هوشمندسازی منازل

روش هوشمندسازی منازل

ایجاد خانه‌های هوشمند

پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروزی در بیشتر قسمت‌های زندگی ما تحولاتی را به وجود آورده است و در طراحی داخلی ساختمان‌ها  باعث ساخت و طراحی منازل و ایجاد خانه‌های هوشمند شده است. در این خانه‌ها همه تجهیزات و وسایل توسط نرم‌افزارها و یا پلتفرم‌هایی تحت کنترل قرار می‌گیرند و افراد ساکن آن خانه‌ها قادر هستند قسمت‌های زیادی از جریان و فعالیت‌های موجود در خانه را مانند خاموش و روشن‌کردن لامپ‌ها، کم یا زیاد کردن وسایل سرمایشی و گرمایشی و… را کنترل کنند. این روش هوشمندسازی منازل بسیار کاربردی و امروزه از استقبال زیادی برخوردار است.

خانه هوشمند چیست؟

اگر به‌صورت مختصر و مفید در مورد خانه هوشمند بخواهیم صحبت کنیم، به مجموعه و حجمی از وسایل و ابزارهایی می‌گویند که  افراد توسط آنها می‌توانند بعضی از وسایل و تجهیزات مکانیکی و برقی را که در خانه است، کنترل کرد. با این کار در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرده و هم می‌توانند هزینه‌ها را کمتر می‌کنند و از همه مهم‌تر آرامش و امنیت را در خانه برقرار و افزایش ‌دهند. با مثالی ساده می‌توان این روش هوشمندسازی منازل را توضیح داد؛ مانند چراغ‌های روشنایی که آن را با روش برنامه‌ای که در تلفن همراه نصب می‌کنید با فرمان خود می‌توانید آن را تنظیم و با تایمر کنترل کنید. این روش هوشمندسازی برای بهبود زندگی‌ها  موثر بوده و صورت می‌گیرد.

در زمان طراحی خانه‌های هوشمند چه نکاتی را باید موردتوجه قرارداد؟

اهمیت و نقش طراحی خانه که به روش هوشمندسازی منازل در معماری‌های داخلی انجام می‌گیرد موجب بیشترشدن تقاضاهای این روش و سبک موردپسند در بیشتر طراحی‌های ساختمان‌ها شده که اگر با بعضی از نکات آشنایی پیدا کنید و با استفاده از آن‌ها این روش‌ها دارای اهمیت می‌شود. از جمله نکاتی که باید در این موارد رعایت کرد شامل موارد زیر می‌شوند:

  • در این نوع طراحی باید به هزینه و بودجه مالک توجه کرده و طراحی‌ها را طوری انجام داد که طرح آخر با بودجه هماهنگ باشد.
  • این طراحی‌های داخلی چه با نوع سبک‌های دیگر و یا سبک هوشمند باید طوری باشد که تمامی نیازهای افراد ساکن آن خانه برطرف شود.
  • در این طراحی استفاده‌کردن از ابزار سنتی معماری همراه با تجهیزات هوشمند و موثر بودن استفاده هم‌زمان از این تجهیزات در معماری باید موردتوجه قرار بگیرد که در روش هوشمندسازی منازل موردتوجه است.
  • باید به تجهیزات موردنیاز در زمان هوشمندسازی و هماهنگی آن با توانایی‌های ساختمان و دیگر امکانات، اشراف کامل داشته باشید که در هوشمندسازی ساختمان بسیار اهمیت دارد.

مزایای استفاده از خانه هوشمند چیست؟

مزایای استفاده از خانه هوشمند چیست؟

برای اینکه بتوان روش هوشمندسازی منازل در خانه‌های خود را طراحی و اجرا کنید نیاز به زیرساخت‌های مناسب برای این کار دارید که این زیرساخت‌های لازم شامل شبکه‌های بیسیم و یا باسیم است که وسایل و تجهیزات هوشمند را کنترل کرده و یا به مرکز کنترل ارتباط می‌دهد. بعد از اینکه این زیرساخت‌های مهم و ضروری انجام شد می‌توان از مزایای هوشمند شدن خانه‌ها استفاده کرد که این مزایا شامل موارد زیر می‌شوند:

  • کنترل هوشمند صوتی و تصویری
  • سیستم‌های امنیتی و حفاظتی
  • کنترل هوشمند دما و روشنایی
  • سیستم‌های اعلام حریق
  • کنترل هوشمند پرده‌های برقی
  • سیستم‌های تغذیه حیوانات و گیاهان

از نمونه‌های ساده تکنولوژی که بیشتر افراد با آن آشنایی دارند کنترل‌کردن روشنایی‌های ساختمان توسط همین ابزار و تجهیزات است. به طور مثال اگر فردی در محل حاضر باشد و نور آن مکان کم باشد، نور به‌صورت خودکار افزایش پیدا کرده و بیشتر می‌شود. اگر فرد به هر دلیل آن مکان را ترک کند چراغ‌ها به طور اتوماتیک در یک‌زمان مشخص توسط ابزار هوشمند خاموش می‌شوند.

کلام پایانی

تا چند سال پیش هدف از طراحی دکوراسیون، زیبا کردن مکان‌ها و منازل بوده است؛ ولی این هدف امروزه از اولویت‌های دوم محسوب می‌شود. زیرا بیشتر افراد سعی می‌کنند، فضاهای خانه خود را به مکانی آرام و ایمن و کاربردی تبدیل کنند. بعد به قسمت زیبایی آن رسیدگی کنند که روش هوشمندسازی منازل توسط فناوری‌ها و تکنولوژی‌ها این امکان را برای افراد فراهم می‌کند و موجب می‌شود مصرف انرژی‌ها و هزینه‌های طراحی و ساخت هم کاهش پیدا کند.

Samaneh Davoudi

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button
Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/lilywood/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51