اجرای سقف کناف با نور مگنتی
نورپردازی با سقفهای کاذب
با رشد و پیشرفتهایی که در تکنولوژیهای مختلف در بیشتر صنایع رخ میدهد، موجب پدیدآمدن تجهیزات و ابزارهای جدیدی میشود. صنعت روشنایی هم با این پیشرفت و رشد موجب شده محصولات جدید و کاربردیتری در کشور تولید و به بازارهای خارجی و داخلی عرضه شود. یکی از این تجهیزات چراغهای مگنتی هستند که دارای کاربردهای زیادی در اجرای سقف کناف با نور مگنتی دارند که به دلیل انعطافی که دارد دارای نصبی راحت و طرفداران زیادی در بین مصرفکنندهها پیدا کرده است.
چراغهای مگنتی یا نورهای مگنتی چیست؟
گسترش تکنولوژی با استفاده از فناوریهای نوین موجب شده در تولیدات داخلی تغییرات بسیار موثری رخ دهد و کالاهای بسیار کاربردی و متنوعی تولید شود. چراغهای مگنتی محصول داخلی بوده که برای راحتی و رفاه افراد در صنعت روشنایی طراحی و تولید شده است که با نامهای مختلفی مانند: مولتی ترک، چراغهای ریلی آهنربایی روکار و توکار و چراغهای آهنربایی شناخته میشوند که دارای محبوبیت زیادی هستند. از این چراغها در مکانهای خارجی و داخلی استفاده میشود.
یکی از آنها اجرای سقف کناف با نور مگنتی است که بهراحتی در این مکان و هر مکان دیگر نصب و اجرا میشود. کاربرد این چراغها محدودیتی ندارد. چراغهای مگنتی از تکنولوژیهای تولید شده جدید محسوب میشود که در ابتدا با قیمتهای بالا و عجیب در بازار عرضه میشد. این چراغها بهصورت کم و محدود در حال تولید است. این سیستم روشنایی معمولا از انواع چراغ مگنتی و ترکیب چراغ ریلی است و بهصورت آویز، کار و توکار مورداستفاده قرار میگیرد.
مزایای اجرای سقف کناف با نور مگنتی
به دلیل نصب و اجرای آسان این چراغهای مگنتی بهراحتی میتوان آن را در دیوار و سقف نصب کرد. از دیگر مزایای این نورهای مگنتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انعطافپذیری بالا و دارای نسبی ساده و آسان است
- امکان اجرای سقف کناف با نور مگنتی بهصورت ریلهای توکار، آویز و روکار
- در انواع فضاهای داخلی قابلاستفاده بوده و کاربردهای متنوعی دارد
- توانایی جابهجاکردن و عوضکردن منبع نوری را دارد
- در مقابل برقگرفتگی بیخطر و امن است
- تنوع در رنگ و طول طراحی با نور مگنتی بر پایه صرفهجویی در مصرف برق را دارد
- توانایی هوشمندسازی سیستم و کنترل منبع نوری به روش گروهی و تکی را دارد.
روش نصب چراغهایی با نور مگنتی یا مولتی ترک
روش اجرا و نصب این چراغهای مگنتی بسیار ساده است و به سه روش کلی میتوان آنها را نصب کرد. میتوان این چراغها را به روش توکار در داخل شیار در سقفهای کاذب مانند: کناف و حتی دیوار به این صورت نصب کرد که طبق اندازه چراغها که انتخاب شده شیارهایی را در دیوار یا سقف ایجاد میکنند و توسط ابزار و تجهیزات خاص این چراغها را به روش توکار نصب میکنند. این چراغهای مگنتی را با روش روکار هم میتوان نصب کرد.
زمانی که از سقفهای کاذب استفاده نمیشود و معماری به روش اکسپوز انجام میگیرد، این روش روکار را پیشنهاد میکنند. در روش نصب بهصورت آویز زمانی انجام میگیرد که ارتفاع سقف از حد استاندارد بیشتر باشد که معمولا در مکانهای اداری، تجاری و مسکونی به روش آویز انجام میگیرد. این تجهیزات آویز چراغهای مگنتی دارای تنظیم کل سیستم به روش معلق و ثابت است. روشهای اجرای سقف کناف با نور مگنتی و طراحی سیستم روشنایی طبق شرایط و طراحیهای معماری توسط کارفرما اجرا میشود.
بررسی کاربرد اجرای سقف کناف با نور مگنتی
چراغهای مگنتی نوعی سیستم روشنایی است که در هر مکانی مورداستفاده قرار میگیرد. این چراغها سیستمهای جدیدی از چراغهای الایدی هستند که با فناوری مگنت طراحی میشوند، میتوانند این منبعهای نوری و ریلهای روشنایی را توسط مگنت به هم وصل کنند و در هر زمان که بخواهند این منبعهای نور را توسط مگنت جابهجا کرده و حرکت دهند بدون اینکه به یک متخصص نیاز باشد.
این سیستم روشنایی کاربردهای زیادی در خارج و داخل ساختمان مانند اجرای سقف کناف با نور مگنتی دارد. یکی از ابزارهای دکوراتیو است که در صنعت معماری بسیار کاربرد داشته و به دلیل توانایی جابهجایی که دارد در هر زمان میتوان سیستم روشنایی محیطهای خود را عوض و یا جابهجا کرد.
کلام آخر
چراغهای مگنتی دارای انواع مختلفی هستند که طرز نصب و عملکرد آنها متفاوت است. در اجرای سقف کناف با نور مگنتی هم بسیار طرفدار پیدا کرده و از آن در طراحی دکوراسیونهای داخلی استفادههای زیادی میکنند.