آشنای با سقف کاذب طلقی

آشنای با سقف کاذب طلقی

انواع سقف‌های کاذب

سقف‌های کاذب به‌عنوان سقف‌های دوم نامیده می‌شوند؛ یعنی در زیر سقف اصلی جاگذاری می‌شوند تا سقف اصلی دیده نشود. در مکان‌هایی که فاصله بین سقف و کف زیاد است؛ یعنی ارتفاع بلندی را دارا هستند و انرژی به مقدار زیاد در این مکان‌ها هدر می‌رود و گرم‌کردن و حتی سردکردن این فضاها کار دشوارتری خواهد بود. با استفاده از انواع مختلف سقف‌های کاذب مانند سقف کاذب طلقی موجب می‌شوند از هدررفتن انرژی جلوگیری شود. کاربرد اصلی این سقف‌ها در زیبایی بیشتر فضاها است که در هر مکانی می‌توان از آنها استفاده می‌شود.

سقف طلقی یا پلکسی یعنی چه؟

باتوجه‌به تنوعی که سقف‌‌هایی کاذب دارند و نسبت به اسمی که هر کدام از این سقف‌ها دارند، کاربرد و مزایای منحصربه‌فردی را هم دارا هستند و در مکان خاصی از آن‌ها استفاده می‌شود. سقف کاذب طلقی ظاهری شبیه شیشه دارد و همین باعث شده بیشتر افراد در نگاه اول آن را با شیشه اشتباه بگیرند. جنس این سقف‌ها از پلی‌کربنات بوده که توسط گرمادهی و قالب‌ریزی با طرح‌ها و شکل‌های متنوعی تولید می‌شوند. البته این سقف‌ها در ظاهر شبیه شیشه هستند؛ ولی در برابر ضربه بسیار مقاوم هستند و استحکام بالایی دارند.

این سقف‌ها به‌صورت تایل و در اندازه‌های کوچک نصب و اجرا می‌شوند و به‌صورت یکپارچه نیستند. بیشتر طراحان دکوراسیون به دلیل مزایای زیاد این سقف‌ها پیشنهاد می‌کنند که از این نوع سقف‌ها در آشپزخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی و حتی حمام‌ها استفاده کنند. زیرا مساحت سقف‌ها  در این مکان‌ها کمتر است. این سقف‌های کاذب از نوع پرفروش‌ترین سقف‌ها محسوب می‌شوند.

مزایای استفاده از سقف طلقی

مزایای استفاده از سقف طلقی

هرکدام از انواع سقف‌های کاذب دارای مزایا و معایبی هستند که با توجه و آگاهی از آنها می‌توان بهترین‌ها را در مکان‌های موردنظر اجرا کرد. از بهترین مزایای سقف کاذب طلقی، قابل شستشو بودن طلق این سقف‌ها است. همچنین این سقف‌ها دارای تنوع رنگی بسیار زیادی هستند. هر فردی می‌تواند طبق دکوراسیونی که دارد از رنگ‌ها و مدل‌های مختلف این سقف‌ها در فضاهای موردنظر خود استفاده کنند. نصب و اجرای این سقف‌ها بسیار ساده و سریع انجام می‌شود. این هم از مزیت‌های مهم این نوع سقف‌ها محسوب می‌شود. حتی اگر دچار آسیب و صدمه شود، تعویض‌کردن و حتی تعمیر آن به‌راحتی و سادگی انجام می‌شود.

با استفاده از سقف کاذب طلقی به‌راحتی می‌توان به تاسیسات برقی و مکانیکی در پشت سقف دسترسی پیدا کرد. نورپردازی این سقف‌ها طوری است که موجب تابش نور ملایم می‌شود. یکی از مزیت‌های دیگر این سقف‌ها این است که در مقابل شستشو در مرور زمان تغییر رنگ نمی‌دهد و به دلیل جنس پلکسی‌گلاس استفاده شده در این سقف  آن را در برابر هر ضربه مقاوم‌تر کرده است.

معایب سقف طلقی چیست؟

همان‌طور که در مورد مزایای زیاد استفاده از این سقف‌ها صحبت شد، یک سری معایبی هم دارد که به آن اشاره می‌کنیم. همان‌طور که می‌دانید و یا آگاه هستید، هر طلقی در مقابل خط‌وخش مقاومت کمی دارد و سقف‌های کاذب هم از این قانون مستثنی نیستند و به‌راحتی روی آنها خط‌وخش ایجاد می‌شود.

تایل‌های این سقف کاذب طلقی در مقایسه با شیشه قیمت بیشتری دارند که این موضوع باعث شده  کمتر از این سقف‌ها در هر مکانی استفاده شود. البته این نوع سقف‌های کاذب مقاومت خیلی خوبی در مقابل فشار ندارند و اگر فشار بیش از حد به آن‌ها وارد شود ممکن است به‌راحتی ترک بردارند.

اجزای سقف طلقی

سقف‌های کاذب طلقی دارای چارچوب‌های اصلی هستند که صفحه‌های طلقی روی آنها قرار داده می‌شود. جنس این چارچوب‌ها از گالوانیزه ساخته شده است که در مقابل نم و رطوبت مقاوم است. به همین دلیل استفاده در سرویس‌های بهداشتی و حمام از این سقف‌ها رایج‌تر است. در پشت صفحه‌های این سقف‌ها منبع نوری قرار داده شده که باعث می‌شود نور به‌صورت پراکنده دیده شود که هم به زیبایی فضا می‌افزاید و هم نور لازم برای محیط تأمین می‌شود.

کلام آخر

سقف کاذب طلقی در مدل‌های ساده، طرح‌دار و مشجر تولید می‌شوند که دارای رنگ‌های بسیار متنوعی هستند که باعث می‌شود دیگر نگران هماهنگی با دکوراسیون‌های منزل را نداشته باشید.

Samaneh Davoudi

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button
Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/lilywood/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/lilywood/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51